AMK Koor Zevenaar. (foto: Hanneke Nas)
AMK Koor Zevenaar. (foto: Hanneke Nas) Hanneke Nas

AMK Koor Zevenaar viert 25-jarig bestaan

ZEVENAAR - Op zondag 25 november heeft het AMK Koor Zevenaar het 25 jarig jubileum en het Ceciliafeest gevierd. Ter gelegenheid hiervan is deze groepsfoto gemaakt.

In de Andreaskerk heeft het koor de eucharistieviering muzikaal ingekleurd met de Missa Breves nr. 7 van Charles Gounod. Het feest is ’s middags voorgezet bij partycentrum De Griethse Poort waar vier jubilarissen met bloemen zijn gehuldigd. Dit jaar vieren de heren Piet Nas en Wim Mooij hun 55-jarig koorjubileum. Wilhelmien Teelen is 35 koorlid en Coby Zwaanenburg zingt al 45 jaar in het kerkkoor.

"Als u geïnteresseerd bent in Gregoriaanse en Latijnse kerkmuziek en ons koor wilt komen versterken, bent u welkom op onze repetitie elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van De Pelgromhof. Inlichtingen bij secretaris Gertie Goes, 0316 526523."

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Dream4kids zoekt dreamchasers die meehelpen een droom te verwezenlijken van kinderen met een traumatische ervaring door een speciaal voor hen georganiseerde droomdag.

- Kringloopcentrum de Liemers zoekt een winkelmedewerker voor de kledingafdeling: sorteren, advies geven, klanten helpen en kassawerkzaamheden.

- Caleidoz Welzijn zoekt een gastheer/gastvrouw voor het koffie-uurtje op donderdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur, die bezoekers ontvangt en voor koffie en thee zorgt.

- Liemerije zoekt een medewerkster van het bewonerscafé voor de zondagavond. De taken zijn: inschenken van drankjes, verkoop van etenswaar (gebak, chips, koekjes) en het verrichten van de kassawerkzaamheden.

"Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316 243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl."