Kerststuk 2017. (foto: Jeanette Creteer)
Kerststuk 2017. (foto: Jeanette Creteer) jeanette creteer

Kerstworkshop bloemschikken bij KunstKring Duiven

DUIVEN - Bij KunstKring Duiven worden ook dit jaar weer workshops gegeven die in het teken staan van kerstmis. De inmiddels bekende kerstworkshops worden vlak voor de kerstdagen gegeven op donderdag- en vrijdagavond 20 en 21 december. Aanvang: 20.00 uur.

Een feestelijk bloemstuk maken met kerstgroen, bloemen en kaarsen voor de kerstdagen: dat wil toch iedereen! Deze twee uur durende workshops worden begeleid door bloemstyliste Jeanette Creteer, in het verenigingsgebouw aan de Visserlaan in Duiven. Voor informatie over prijzen en om aan te melden kunnen belangstellenden bellen met Jeanette 06-4216.9974.

Ook zullen de komende maanden in de KunstKring meerdere lezingen gegeven worden. De eerste zal zijn op 6 februari. "Dan kunnen we historicus Wim van Heugten welkom heten die ons meer gaat vertellen en laten zien over de boeiende cultuur en geschiedenis van de Achterhoek en de Liemers. Misschien een datum om alvast in uw agenda te noteren. Aanmelden kan via www.kunstkringduiven.nl of bel 0316 280469."