Sint-Werenfridus

Westervoort

Zaterdag 8 december 2018 om 19.00 uur Lichtviering

Zaterdag 15 december 19,00 uur 2018 Woord en Communieviering

Voorganger: Pastor J.Heemink

Zang: Werenfriduskoor

Intenties:

Cornelis Smits, Doortje van der Linde, Corrie Messing-Disteli, Engelien Bisselink, Theodorus Boersma, Anna Boersma-Buitenveld

Koffiedrinken

WESTERVOORT - Elke tweede dinsdag van de maand is er in Westervoort gelegenheid om samen koffie te drinken.

Sinterklaas is geweest en kerst is in aantocht. Kortom, drukke tijden. Even bijkomen met een kopje koffie of thee is een goed idee. Iedereen is welkom. Het is voor álle inwoners van Westervoort en het verplicht u tot niets.

Plaats: Het Paalmanhuis, Dorpstraat 63 in Westervoort. Op 11 december van 10.30 tot 12.00 uur.

H. Andreas-Maria Koningin Zevenaar

Kerkdiensten in Andreaskerk:

Zondag 9 december 9.30 uur: Eucharistieviering, voorganger: Pastoor Thanh Ta met zang van het koor Stella Maris.

Bloemetje van verbondenheid

Zondag 9 december zal -het bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je na de viering een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar. Het idee is om dit voortaan iedere tweede zondag van de maand te doen.

Zondag 16 december 9.30 uur: Eucharistieviering, voorgangers: Pater G. Remmers en diakenA. van Zundert met medewerking van het A.M.K.-koor.

Intenties: overleden familie Visser-Verkerk, Stef Jansen. Bertus Bruns –jaargedachtenis.

Boxercise

start in de Liemers

LIEMERS - Woensdag 12 december om 19.00 uur start de eerste boxercise-les in de gymzaal van de Joannes school aan de Kerkakkers 4 te Groessen.

Boxercise is een internationaal concept en in samenwerking met de Nederlandse Boksbond in Nederland geïntroduceerd. Boxercise is een soort fitnessboksen, veilig, effectief en vooral plezierig bewegen met gebruik van de boksbewegingen. Een bitje is dus niet nodig.