December feestmaand bij Coop Pannerden

PANNERDEN - In plaats van de kerstmarkt op één moment organiseert Coop Pannerden meerdere extra activiteiten in de feestmaand december. Inspiratieavond voor de kerst, proef en bestelavond en extra lange openingstijden op koopzondagen.

"Zo heeft u een veel beter zicht op het ruime feestdagen assortiment en kunnen we de klanten beter van advies voorzien. Natuurlijk kunt u uitgebreid proeven voor u uw keuze maakt voor pakjesavond, kerst en oud en nieuw.

Donderdag 13 december: Extra koopavond tot 21.00 uur. Vanaf 18.30 uur zijn er heel veel proeverijen, kookworkshops, outletverkoop, extra aanbiedingen, muziek. Alles zullen we uit de kast trekken om u op leuke en lekkere ideeën te brengen voor de feestdagen. Ook overige ondernemers en instellingen kunnen op het plein zichzelf presenteren.

Woensdag 19 december: Extra koopavond tot 21.00 uur. Ook deze avond wordt sfeervol aangekleed. Paardentram met kerstman voor jong en oud, proeverijen maar vooral de mogelijkheid om uw kerstbestellingen op te geven. Alleen deze avond extra aanbiedingen. Ook overige ondernemers en instellingen presenteren zichzelf op het plein voor de winkel.

Zaterdag 22 december landelijke 'Coop kom proeven'-dag. Van 10.00 tot 18.00 uur kunt u genieten van lekkerste dingen in de winkel.

Zondag 23 december ruime openingstijden op kerst koopzondag. Coop Pannerden is dan geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Ideale dag om rustig uw kerstinkopen te doen.

Zondag 30 december ruime openingstijden op Oud en Nieuw koopzondag. Verse oliebollenverkoop. De laatste mogelijkheid om uw oliebollen en appelbeignets te bestellen en de ideale dag op uw boodschappen voor oud en nieuw te doen.