Kerstzuilen M.T. de Both (foto: R.L.G.J. Timmermans)
Kerstzuilen M.T. de Both (foto: R.L.G.J. Timmermans)

Kunstwerk! Het Musiater

Theater

The New Voices - Kerstconcert 2018

Kunstwerk! Het Musiater verzorgt in samenwerking met The New Voices een drietal kerstconcerten. Een heerlijke avond uit brengt je in de ultieme kerststemming. Bekende, maar ook minder bekende kerstnummers en liedjes zullen de revue passeren. Dit alles in een sfeervol aangekleed Musiater. Muzikale leiding: dirigent Gerben Kruisselbrink, ondersteunt door Hetty van Woerkom op de vleugel. Regie: Richard Sprokkereef.

Vrijdag 14 december, aanvang 20.15 uur en zondag 16 december, aanvang 14.30 uur en 19.30 uur

Prijs inclusief Glühwein: 15 euro.

Vuile Huichelaar
Kerst: Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren

Een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar. December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda's bijhouden en... er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?! Kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen.

Zaterdag 22 december. Aanvang 20.15 uur. Prijs 21,50 euro.

Magic Unlimited Kerstshow
Een sfeervolle en magische show-beleving voor de hele familie!

De familie Kazàn maakt deze feestdagen extra magisch met hun exclusieve show 'Kerst met Kazàn'. Geniet van de stand-up magic van Nederlands bekendste goochelkunstenaar Hans Kazàn en laat je verbazen door de sensationele illusies van Oscar, Renzo & Mara Kazàn (Magic Unlimited). Een sfeervolle en magische show-beleving voor de hele familie! Vier dit jaar kerst… met Kazàn!
Donderdag 27 december. Aanvang 20.15 uur. Prijs 23,50 euro.

Voor meer informatie en bestellen van kaarten: www.liemerskunstwerk.nl

Cursus Muziekschool: kerstcadeau tip!

Masterclass door Linda Wagenmakers (vanaf 16 jaar)Linda Wagenmakers is een groot voorbeeld met haar geweldige stem en performance op het musicalpodium. Kunstwerk! biedt je nu de kans om samen met Linda je eigen zang en presentatie naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor geeft zij bij Het Musiater een unieke masterclass. In 10 lessen werk je aan zangtechniek, interpretatie en presentatie. Het geheel wordt afgesloten met een presentatie op zaterdagavond 20 april 2019. Dus… pak deze kans en meld je snel aan. Docent: Linda Wagenmakers.

Maandag 11 februari. Aanvang 20.00 tot 21.45 uur. 10 lessen van 105 minuten

Cursusprijs (excl. 21% BTW vanaf 21 jaar) 227 euro. Schrijf je nu in via www.liemerskunstwerk.nl.

The New Voices (foto: Michel Geven)