Afbeelding

Iets ouder sport bij Lios Lobith

LOBITH - Iedere donderdag komt een conditiegroep 55+ bij elkaar om te sporten bij Lios. "Wij zoeken nieuwe leden voor deze gezellige groep."

De lessen worden altijd op muziek gestart met armoefeningen door gewichten en dyna-bands. Een half uur aan de conditie werken door middel van een dans workout, bal gooien of steps. Daarna komen de rek-, strek- en evenwichtsoefeningen. Ook de buik, billen, benen komen aan bod. Op rustige muziek sluiten ze de les af met een coolingdown.

Natuurlijk wordt er tijdens de les ook gewerkt aan het sociale aspect. "Wilt u een les meedoen om te kijken of dit wat voor u is. Kom dan op de donderdagochtend meedoen tussen 10.30 en 11.30 uur in de Habeshal."

H. Remigius Duiven

Zondag 9 december 2018 om 11.00 uur. Eucharistieviering.

Voorganger: Pastoor Thanh Ta. Koor: Dames-Herenkoor.

Zondag 16 december 2018 om 11.00 uur. Eucharistieviering.
Voorganger: Pater G. Remmers en diaken A. van Zundert.

Gebedsintenties 09-12-2018: Annet Gertsen-Roelofs,Riekie Peters-Wieleman, Koos Hooijman. Jaargedachtenis: Trees Hooijman-Bisseling, Marie Nijenhuis-Klein Goldewijk, Theo Veldman.

Gebedsintenties 16-12-2018: Paul Verhoef.

Mededelingen: Donderdag 20 december is er een concert van Het Neva Ensemble St. Petersburg in de H. Remigiuskerk te Duiven. Aanvang 20.00 uur. Men brengt Slavisch Byzantijnse muziek, Russische volksliederen en licht klassiek. Na afloop is er een deurcollecte t.b.v. het Neva Ensemble en bestaat er gelegenheid tot het aanschaffen van een CD.

In de Kerstperiode is het Remigius secretariaat gesloten van maandag 24 dec. 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019.