HCC Avond in Ons Huis. (foto: HCC Zevenaar)
HCC Avond in Ons Huis. (foto: HCC Zevenaar) HCC Zevenaar

HCC computer-inloopavond

ZEVENAAR - Op donderdag 13 december verzorgt de HCC weer de maandelijkse computeravond. De avonden worden gehouden in Ons Huis aan de Dr. Honigstraat 3 in Zevenaar. Aanvang lezing 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Op deze laatste locatieavond van dit jaar kun je binnenlopen en kennismaken met de foto- en videogroep en zelf zien wat deze groepen te bieden hebben. De fotogroep werkt met Adobe Photoshop en Lightroom. De videogroep werkt onder andere met Pinnacle Studio 21 en gaat in het nieuwe jaar verder met een praktische uitleg over filmen en Chromakey. Bij de foto- en videogroep zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

"Wil je beginnen met het uitzoeken je stamboom, de genealogiegroep is aanwezig om je verder te helpen en te vertellen hoe je dit kunt aanpakken. De Linux of Raspberry Pi vragen kun je stellen aan onze Linuxgroep, hiervoor is steeds meer belangstelling. Deze groep heeft dan ook regelmatig een eigen lezing over alle toepassingen van Linux en Raspberry Pi."

Bij de helpdesk zijn de nodige deskundigen aanwezig die helpen bij vragen en problemen op het gebied van computerapparatuur en -programmatuur. Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om informatie te krijgen over allerlei onderwerpen, zoals internet, genealogie, Linux en Raspberry Pi, Windows, Office, video bewerken, Adobe Fotoshop, et cetera.

De toegang is vrij voor HCC leden ook niet-leden zijn welkom en betalen vier euro per avond. Wie voor het eerst bij de HCC komt, is de toegang gratis!