Miriam Moszko.
Miriam Moszko.

Afwisselend Open Podium in De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 15 december kan het publiek genieten van een zeer afwisselend Open Podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Bert Pruis start de avond met zijn fingerstyle country blues, waarna Miriam Moczko met viool en zang zorgt voor mooie liedjes en als afsluiter wordt er flink gerockt door Cry Wolff. Aanvang: 21.00 uur. Gratis toegang.

Zanger en gitarist Bert Pruis komt uit Zwolle en heeft al verschillende keren opgetreden in De Lantaern. Hij zingt mooie covers en begeleidt zichzelf op gitaar. Zijn stijl noem hij zelf: fingerstyle country blues.

Miriam Moczko is zangeres en multi-instrumentaliste van Duits-Poolse komaf. Zij maakt muziek als antwoord op de schoonheid en de pijn die zij in het leven tegenkomt. Met haar altviool en een minimaal gebruik van effecten creëert zij landschappen waar haar stem de luisteraar de weg wijst. Haar melodieën zijn doorweven van melancholie en hoop, terwijl ze in haar teksten altijd op zoek is naar diepgaande esthetiek. Na haar studie aan het conservatorium in Arnhem toerde Miriam door Australie en trad zowel op als soloartiest en als frontvrouw van de popformatie Madagaskar.

De rockband Cry Wolff komt uit Utrecht en omstreken en is in 2012 opgericht. De vijf wolven zijn allen ervaren muzikanten die elkaar gevonden hebben in het spelen van rock covers van de afgelopen decennia. Plezier in spelen staat voorop, en Cry Wolff schroomt niet om flink te uit te pakken. Dansen mag!