Team La Primus. (foto: Anouk )
Team La Primus. (foto: Anouk ) Anouk

Kapsalon La Primus: hetzelfde succesvolle recept in een nieuw jasje met een aantal nieuwe ingrediënten!

ZEVENAAR - Met een rugzak vol ervaring en kennis, staat eigenaresse Natasja Primus – van der Laan samen met haar team van zelfstandige professionele kapsters, sterker in haar schoenen dan ooit. Na een kleine verbouwing met een geweldig resultaat zijn binnen deze groeiende onderneming die alweer drie jaar bestaat in het centrum van Zevenaar inmiddels een zestal zeer ervaren ZZP' ers en twee stagiaires werkzaam.

Deze groep professionals staat met veel enthousiasme voor u klaar om u tot dienst te zijn bij al uw wensen, adviesvragen en verzoeken. Een leuke bijkomstigheid van deze succesvolle formule van stoelverhuur is dat het een kostendrukkend gevolg met zich meebrengt waardoor de prijzen van de verschillende behandelingen laag gehouden kunnen worden. Voor bijvoorbeeld een 'all-in-knipbehandeling' betaalt u slechts 19,95 euro en mocht u het leuk vinden om model te zitten voor één van de stagiaires, wordt u vriendelijk verzocht om een minimale bijdrage van vijf euro te betalen!

Kapsalon La Primus hanteert vaste, lage, prijzen waardoor u nooit voor een verassing zult komen te staan bij de kassa. Bij Kapsalon La Primus kunt u terecht voor: knippen; wassen en drogen; kleuren; extensions; styling; bruidskapsels; make-up; wimperextensions; herenkapsels en –verzorging; workshops; knip-, kleur- en vlechtcursussen.

De winnaar van de leukste kapsalon van Zevenaar 2018 kunt u vinden aan de Schoolstraat 3B in het centrum van Zevenaar. Voor meer informatie en mogelijkheid tot het inplannen van een afspraak kunt u de websitewww.laprimus.nl bezoeken.