Afbeelding
Foto:

Kade Tolkamer blijft een trekker

TOLKAMER - Na een fantastische zomer met de bijbehorende drukte was het prettig om even op adem te komen. Zeker de ruim 35 mensen uit de keuken en bediening hadden 'de knollen op'. Echter, met name door het prachtige nieuwe paviljoen, blijkt het ook na het seizoen, toch elke dag weer een enorme aantrekkingskracht te hebben op mensen uit de gehele regio. Sicher unsere deutsche Gäste mussen wir nicht vergessen ! De mooie nazomer en het extreem lage water zal zeer zeker ook een rol spelen.

Uitgebreide lunch en dinerkaart. Waar kun je nu nog mooier zitten, met prachtig uitzicht over de drukbevaren Rijn en het rivierenlandschap van Emmerich tot Nijmegen. Dit alles in een sfeervol ingericht en aangekleed Kade 5, Kade 7 en paviljoen. In het voorjaar is onze chef-kok Peter gestart om een flinke stap te maken als restaurant. Gezien de vele positieve reacties, met succes. Vandaar de inmiddels vele reserveringen, zowel á la carte als voor buffet. Deze week starten we ook met "specials" op vrijdagavond. Zie site 'kadetolkamer.nl'!

Feesten en partijen. Zeer tevreden waren de families/bedrijven et cetera, die inmiddels van het paviljoen gebruik hebben gemaakt voor een feest. De agenda begint al aardig vol te raken. Ook voor deze info naar: 'kadetolkamer.nl'.

24 november, Bockbieravond: Ook worden er zo nu en dan dingen georganiseerd. Zoals zaterdagavond de 24e november: Bockbieravond. Drie verschillende bockbieren 'op de tap'! Voor passende hapjes wordt gezorgd.

14/15 december, Het Glazenhuis: In combinatie met de organisatie 'Tien tegen MS' zullen die vrijdag en zaterdag geheel in het teken staan van de wervingsactie, om Tineke van Hall een stamcelbehandeling te laten ondergaan in Mexico. In 'top 2000 cafe' sferen zullen beide dagen bol staan van allerlei activiteiten: Muziek, eten, drinken, enzovoort. Het belooft een indrukwekkend weekend te worden. Info: www.tientegenms.nl en social media.