Afbeelding

Samenwerking Ataro en Rebel Sport Events

ZEVENAAR - Het sportbedrijf van de gemeente Zevenaar, Ataro, is een samenwerking aangegaan met Rebel Sport Events. Op deze manier kunnen er extra diensten toegevoegd worden aan de huidige dienstverlening. De samenwerking zal zich voornamelijk richten op het actief aanbieden van sport en evenementen voor een brede doelgroep.

Het plan is om doorlopende sportactiviteiten aan te bieden op de (sport)accommodaties die beheert worden door het sportbedrijf. Het doel van deze samenwerking is het verhogen van de huidige bezettingsgraad van (sport)accommodaties. Naast het aanbod van doorlopende sportactiviteiten wordt er gewerkt aan enkele unieke sportevenementen in de regio. Ataro neemt de faciliterende rol op zich tijdens deze samenwerking. Rebel Sport Events verzorgt de organisatie en promotie.

Het eerste evenement, waaruit deze samenwerking zal blijken, is ‘Rebel Royale’. Een driedaags lasergame spektakel in sporthal Heerenmäten voor jong en oud. Het spektakel in het thema van een bekend computerspel, vindt plaats op 28, 29 en 30 december.