Afbeelding
Foto:

Sinterklaasje bonne, bonne, bonne...

ZEVENAAR - Ook dit jaar logeren Sint en de Pieten weer in het Liemers Museum. In de Sinterklaasperiode tot 5 december is er weer van alles te beleven zoals een speurtocht voor jonge kinderen én je kunt een kijkje komen nemen in de slaapkamer van Sinterklaas.

Ook zijn er voor de kinderen diverse leuke workshops. Op woensdag 28 november kan je Sinterklaas servies beschilderen en op zondag 2 december taaipoppen versieren.

Op woensdag 28 november en zondag 2 december is er ook een combiticket met het Filmhuis mogelijk. De middag start met een rondleiding door het logeerhuis onder begeleiding van een Piet en de kinderen gaan daarna naar het Filmhuis waar om 15.00 uur de film begint. Een combiticket kost negen euro. Op deze dagen geldt het reguliere toegangstarief. Kosten workshop zijn vijf euro. Reservering is mogelijk via 085 0409971 of via museumsecretariaat@liemerskunstwerk.nl.

Kunstwerk! Liemers Museum, Kerkstraat 16 in Zevenaar; 085 0409971; www.liemerskunstwerk.nl. Open op dinsdag - zondag van 14.00 tot 17.00 uur.