Afbeelding
Foto:

Smartphone kapot?

IFix Zevenaar fikst het wel!

ZEVENAAR - We kunnen niet meer zonder onze telefoon. Het is onze schakel met de buitenwereld, ons fototoestel, onze zoekmachine, onze bank en nog veel meer. Dus als die kapot gaat, dan heb je een probleem. In Zevenaar kun je jouw smartphone snel en vakkundig laten repareren bij IFix. Alwin Aleven repareert alle merken smartphones, van Iphone tot Nokia.

"Ik vind het fijn om anderen te helpen met hun telefoon", vertelt Alwin op zijn werkplek. "Vooral de uitleg en de service vind ik belangrijk. Het is ontzettend leuk om mensen wegwijs te maken op hun telefoon. Veel senioren zijn verdwaald in telefoonland. Ik help ze graag een handje om hun weg te vinden. Laatst hielp ik een man van 87 om Facebook te installeren. Nu kan hij zien wat zijn kleinkinderen doen, hij was helemaal blij. Mensen kunnen me altijd appen als ze een probleem hebben."

Actie voor ouderen

Vindt u het ook maar lastig, zo'n nieuwerwetse telefoon? Maak dan gebruik van de actie van IFix. Samen met u richt IFix uw nieuwe telefoon gratis zo in, dat u er mee uit de voeten kunt. U krijgt uitleg over de functies, installeert samen de apps die u handig vindt en u krijgt tips zodat u uw telefoon optimaal kunt gebruiken. De actie geldt voor iedereen van 50 jaar en ouder tot het eind van het jaar.

Ook refurbished aanbod

U kunt niet alleen voor reparaties terecht bij IFix. Inmiddels heeft het bedrijf ook een mooie voorraad refurbished telefoons en tweedehands telefoons. Alwin richt uw nieuwe telefoon graag naar uw wensen in. U vindt IFix in de Nobelstraat 5 in Zevenaar.

IFix, Nobelstraat 5; 0316 345000/06 40836611; info@alevenzevenaar.nl.