Afbeelding
Foto:

Koopzondag & modeshow in Tolkamer!

TOLKAMER - "Kaatje Mode in Tolkamer is een winkel, waar iedere vrouw kan slagen". Kaatje Mode heeft kleding van maat 36 tot en met maat 56, van casual en hip tot gekleed en chique. De winkel staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en service. Er wordt dan ook goed gebruik gemaakt van de gezellige koffietafel.

Tegenover Kaatje Mode zit Rijnstraat, mode voor mannen gevestigd. Gewoon een 'goede winkel' met kledingmerken die ook in de stad te verkrijgen zijn. Het verschil met de stad is dat men hier geen parkeergeld hoeft te betalen, geen stuk hoeft te lopen en dat er goed de tijd voor hulp, advies en koffie wordt genomen. Rijnstraat voert merken als; No Excess, PME Legend, Blue Industry, State Of Art, Olymp en de broeken van Meyer. Dus of men nu op zoek is naar een goede spijkerbroek of een nette colbert, bij Rijnstraat mode kunt u zeker slagen.

"Wij vinden het belangrijk dat u bij Kaatje Mode & Rijnstraat, mode voor mannen terecht kunt voor een leuk basis outfit maar ook juist een apart kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid. Door verschillende merken aan te bieden hopen wij voor elk wat wils te hebben. U bent van harte welkom tijdens onze 'mini modeshow' op zondag 25 november. Om 13:00 – 14:00 – 15:00 uur showen onze dames en heren modellen de nieuwste trends voor de december maand."

Openingstijden: Dinsdag t/m Donderdag 10:00 – 18:00 uur, Vrijdag 10:00 – 20:00 uur en Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.