Leden eindeloos musiceren Zing en Swing. (foto: Hennie Bakker)
Leden eindeloos musiceren Zing en Swing. (foto: Hennie Bakker) Hennie Bakker

Cadeausuggestie Zing en Swing

ZEVENAAR - Zing en Swing bestaat uit een groep enthousiaste ouderen die graag zingen, muziek maken, dansen en vooral van veel gezelligheid houden.

Onder leiding van Paul Mulder is in twintig weken gewerkt aan een mooie eindpresentatie. Op zondagmorgen 27 januari is die feestelijke eindpresentatie in het schuttersgebouw Sint-Andreas, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar. Iedereen is er welkom. De toegang is vijf euro inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Aanvang 11:00 uur. De zaal is open vanaf 10:30 uur en u kunt gratis parkeren.

Sinterklaas en de kerstman zijn getipt om het toegangskaartje als cadeautje mee te nemen in de lijst van 'pakjes voor iemand die alles al heeft'. Wilt u kaartjes reserveren voor deze eindpresentatie met een hoog meezinggehalte, mail dan naar henniebakker@upcmail.nl of bel met Plony Fransen 0316 524091. Eindeloos musiceren met thema Zing en Swing is een burgerinitiatief in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater, Leven in de Liemers en de gemeente Zevenaar.