Afbeelding
Foto:

Stemmen kan voor

op 2000 van Duiven

DUIVEN - Deze maand kun je je Top10 insturen naar: top2000duiven@gmail.com.

Stuur per mail je toelichting mee, van in ieder geval je nummer 1 met je naam en telefoonnummer! Welkom op zondag 30 december 14.00 uur in de Top2000-kerkdienst in de witte SOW-kapel aan de Rijksweg 56b!

Rond dit festijn zijn ook hapjes en drankjes, een gezellige uitsmijter van het jaar als Duivenaren: in de kerk!

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- IKC Carrousel zoekt een pleinwacht voor het toezicht op de kinderen tijdens het buitenspelen tussen 12 en 13 uur.

- Ouderenadvies van Caleidoz Welzijn zoekt een maatje die onder het genot van een kopje koffie een gezellig gesprek kan voeren en wat activiteiten kan ondernemen met een mevrouw die een licht autistische beperking heeft.

- Rode Kruis Gelderland zoekt een secretaris die als lid van het bestuur mede bepaalt wat het beleid is voor de komende jaren en welke activiteiten de afdeling gaat uitvoeren.

- Landgoed Huis Sevenaer Landgoed Huis Sevenaer zoekt medewerkers die willen deelnemen aan de houtploeg: het slepen, kloven en stapelen van stammen en takken.

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.