Top2000 in Oud-Zevenaar. (foto: Theodor Versteegen)
Top2000 in Oud-Zevenaar. (foto: Theodor Versteegen)

Martinus speelt Top2000

OUD-ZEVENAAR - Het einde van het jaar nadert, de Top2000-koorts stijgt. Zaterdagavond 24 november brengt harmonie Martinus muzikale vrienden samen voor een spetterende avond met alleen maar nummers uit de TOP2000. Waan je voor een avond in Top2000 Café Sint Anna Oud-Zevenaar waar regionaal bekende artiesten live worden begeleid door een 40-koppig orkest met blazers, toetsen, drums, percussie en gitaren.

Op het programma staan hits van de allergrootsten van de popmuziek. Uit de top van de lijst uiteraard Bohemian Rapsody van Queen en Hotel California van de Eagles. Internationaal bekende artiesten als Stevie Wonder, Metallica, Guns ’n Roses, Joe Cocker en Earth Wind & Fire komen ook voorbij. Goud van oud en van Nederlandse bodem zijn nummers van De Dijk, Andre Hazes en Ramses Shaffy. En daarbij nog eens de beste liedjes van de laatste jaren met Adele, Beyonce, Ed Sheeran en Bruno Mars.

Regionale artiesten

Voor de zang tekent een line-up van regionaal bekende artiesten. Caroline Rutten, Hauke Kamphorst, Chiel ter Heerdt, Rob Möhlmann, Rudy Aleven en Frans Heijneman staan met Martinus op het Top2000-podium. De muzikale leiding is in handen van Willeke de Laak en presentator is Teun de Koning.

Kaarten: 5 euro (tot en met 18 jaar gratis) verkrijgbaar in de voorverkoop via info@sintmartinus.nl en in de zaal.