Kinderboerderij in kerstsfeer

PANNERDEN - Het is mooi om te zien dat iedereen de leefbaarheid van het dorp Pannerden een warm hart toedraagt.

Er zijn dit jaar grote onderhoudswerkzaamheden gedaan. Alle vrijwilligers van de kinderboerderij, de kinderen van basisschool ’t Scathe, de medewerkers van Vryleve, de bedrijven en alle sponsoren hebben een bijdrage geleverd om dit alles te realiseren.

De sponsoractie aan het begin van het jaar heeft zo’n groot succes opgeleverd dat het volledige hek is vervangen. Ook is een binnenplein gerealiseerd waardoor de bezoekers dichter bij de dieren kunnen komen. Zo wel jong als oud heeft hierdoor nog meer plezier van de kinderboerderij.

Om iedereen te bedanken en onze mooie kinderboerderij extra in het kerstlicht te zetten wordt iedereen uitgenodigd een bezoek te brengen op donderdag 20 december tussen 18.00 en 20.00 uur bij de kinderboerderij in kerstsfeer.

Op die avond zullen ook de naambordjes op het hekwerk hangen van alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan het realiseren van het nieuwe hek. Bij de activiteiten zijn speciaal de kinderen van de basisschool ’t Scathe uitgenodigd. De kerst is een mooi feest om ontmoeting en verbinding in het dorp te benadrukken.