bty
bty Foto:

Inloopavond GroenLinks Duiven

DUIVEN - Op woensdagavond 28 november houdt GroenLinks een inloopavond. Een gelegenheid om samen met belangstellenden terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar wat er op ons afkomt en leeft onder en bij de inwoners.

Sinds de verkiezingen afgelopen maart, zijn vele zaken de revue gepasseerd. Allemaal onderwerpen die de inwoners (in)direct aangaan. Bijvoorbeeld waar en wat wordt er gebouwd, hoe gaat je woonomgeving er uit zien, hoe worden de zorg en welzijn geregeld en wat is daar voor nodig. Maar ook hoe we met elkaar de klimaatdoelen kunnen halen, en ook niet onbelangrijk, hoe zorgen we er voor dat wensen van de inwoners worden gehoord?

Kortom onderwerpen voor ieder wat wils. Iedereen die belangstelling heeft is welkom op woensdag 28 november vanaf 20.00 uur in Praathuis 304 (Eilandplein 304) in Duiven.

Nieuws insturen?

LIEMERS - Berichten kunnen alleen online ingestuurd worden via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' en de rest wijst zich vanzelf. Uw bericht komt vervolgens rechtstreeks bij de redactie terecht, waar het nog zal worden nagekeken. Bij vragen belt u: 0481 464770. Wij helpen u graag verder, zodat ook úw bericht straks een mooie plaats in
Hét GemeenteNieuws krijgt.