(foto: Bob Bronshoff)
(foto: Bob Bronshoff) Foto: Bob Bronshoff

Programma Kunstwerk! Het Musiater

Theater

Jordan Roy met live-band
FREEDOM- Een eerbetoon aan George Michael

"Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op is". Die uitspraak is zowel op George Michael als op Jordan Roy van toepassing. 'Freedom' is een muzikaal eerbetoon aan George Michael waarbij Jordan Roy samen met een live-band en backing vocalisten uitpakt en het publiek raakt met een unieke sound van meerstemmigheid.

Vrijdag 30 november. Aanvang 20.15 uur. Prijs 27,50 euro.

Jasper van Kuijk
JanusIn Janus bekijkt Jasper van Kuijk de zaken rigoureus van twee kanten. Want in onze gepolariseerde wereld lijkt het wel steeds óf-óf, maar het is natuurlijk net zo vaak én-én. Daarom laat Van Kuijk zijn compromisloze nuance los op de actualiteit. Jasper van Kuijk is cabaretier, columnist, ontwerper en wetenschapper. Hij won Cameretten, schreef mee aan Koefnoen en schrijft in de Volkskrant wekelijks de column 'Hoe moeilijk kan het zijn?'.

Donderdag 6 december. Aanvang 20.15 uur. Prijs 20,00 euro.

Henry van Loon
Onze HenryAlweer een nieuwe knettergekke show van die dekselse sympathieke beroepsklungel Henry van Loon. Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in deze hilarische solo louter unieke hoogtepunten aaneen. Hilariteit wordt virtuoos afgewisseld door een fideel moment met het publiek of een ontroerend lied.
"Bijzondere comedystijl met stand-up, types, liedjes en visuele grappen" de Volkskrant????

Woensdag 12 december. Aanvang 20.15 uur. Prijs 19,00 euro.

The New Voices

Kerstconcert 2018

Kunstwerk! Het Musiater verzorgt in samenwerking met The New Voices een drietal kerstconcerten. Een heerlijke avond uit brengt u in de ultieme kerststemming. Bekende, maar ook minder bekende kerstnummers en liedjes zullen de revue passeren. Dit alles in een sfeervol aangekleed Musiater. Muzikale leiding: dirigent Gerben Kruisselbrink, ondersteunt door Hetty van Woerkom op de vleugel. Regie: Richard Sprokkereef.

Vrijdag 14 december, aanvang 20.15 uur en zondag 16 december, aanvang 14.30 uur en 19.30 uur. Prijs: 15,00 euro inclusief glühwein.

Voor meer informatie en bestellen van kaarten: www.liemerskunstwerk.nl.

Cursus Muziekschool

Muziek op schoot – Kerstspecial (9 mnd – 3 jaar).

Vinden jullie de kerstperiode ook zo gezellig? Dit jaar organiseren we een Muziek op Schoot Kerstspecial. We gaan twee ochtenden lekker veel kerstliedjes zingen, een kerstboom versieren, mee met de arrenslee…Het wordt reuzegezellig!

Docent: Martine Spruijt; Start cursus: 10 én 17 december (Duiven), 13 én 20 december (Zevenaar)

Dag/tijd : maandag, 09.30 uur (Duiven), donderdag, 09.30 uur (Zevenaar)

Locatie: De Ogtent, Duiven; Het Musiater, Zevenaar

Aantal lessen: 2 lessen van 45 minuten; Cursusprijs: 15 euro (inclusief liedjesmap)

*Bij voldoende aanmeldingen wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen/tijden.