Jeugdbowlen in Zevenaar bij Griethse Poort. (foto: Robert Vermaak)
Jeugdbowlen in Zevenaar bij Griethse Poort. (foto: Robert Vermaak)

Bowlen leuke jeugdsport

ZEVENAAR - Bij bowlingvereniging Zevenaar is er ook een jonge enthousiaste jeugdafdeling. Ieder woensdagavond tussen 18.30 en 19.30 is er jeugdbowlen.

"Je hebt er zelf niets bijzonders voor nodig, wat gemakkelijk zittende kleding een spijkerbroek of joggingbroek wat lekker zit. Bowlingballen, schoenen et cetera is allemaal aanwezig op de bowlingvereniging en hier kan je gebruik van maken. Elke woensdagavond krijgt onze jeugd eerst een warming-up om de spieren warm te maken.

Daarna ga je verdeeld over een aantal bowlingbanen bowlen. Hierbij krijg je in het begin diverse tips van de bowlingtrainers. Als je dat achter de rug hebt, mag je zelf ook nog even vrij gooien, om te kijken hoe je gebruik kan maken van de gegeven tips.

Bowlen is een leuke ontspannen sport voor de jeugd vanaf ongeveer 9 jaar. Natuurlijk is de sport toegankelijk voor elke jeugd. Heb je ook zin kom gewoon langs! Het beste kan je gewoon een keer komen kijken op onze bowling zelf. Want een beeld zegt altijd nog meer dan duizend woorden! Dan kan je zelf zien hoe het gaat en verloopt. Schroom dus niet, je bent welkom op de Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar. De bowling vind je als je voor De Griethse Poort staat aan de linkerkant, loop de gang in, aan het einde vind je de ingang van de bowling. Trapje op en je loopt zo bij onze bowling binnen. Zien we je binnenkort? Meer info staat ook op www.bowling-zevenaar.nl."