Kerstconcert Werenfriedkerk

WESTERVOORT - Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk organiseert een kerstconcert met medewerking van het koor Bel Canto uit Westervoort.

Bel Canto bestaat al 55 jaar. Het is een vierstemmig gemengd koor met ongeveer 34 leden. Zij zingen licht klassiek, operette, musical, Oost-Europese, Afrikaanse, vaderlandse en religieuze liederen onder de inspirerende en professionele leiding van dirigent Tamara van Leth-Dubina met pianist Bert Esenkbrink.

Speciaal voor dit concert heeft het koor een prachtig kerstprogramma samengesteld en de Vriendenstichting is dan ook zeer verheugd dat het deze keer medewerking wil verlenen.

Iedereen is welkom op zondagmiddag 16 december van 15.00 -17.00 uur in de Werenfriedkerk. De kerk is open vanaf 14.30 uur, zodat men voorafgaande aan het concert van een kopje koffie/thee en/of chocolademelk kan genieten. Deze consumptie is inclusief de entreeprijs. In de pauze zijn wijn, bier, glühwein en frisdranken te verkrijgen.

De prijs van de kaartjes zijn voor vrienden, donateurs en huisgenoten zes euro In de voorverkoop is de prijs 7,50 euro. Verkrijgbaar bij Huis ter West, zaal Wieleman en Cigo. De prijs aan de deur is tien euro. Ook zijn kaartjes te reserveren op de website van de Vriendenstichting “Vriendenwerenfriedkerk.nl”. De kaartjes liggen dan klaar bij de ingang van de kerk.