Grote sfeervolle kerstmarkt in Elten

ELTEN - Zondag 2 december van 13.00-20.00 uur presenteert de plaatselijke ondernemersvereniging IWE in Elten een grote kerstmarkt in en rondom de Sint-Martinuskerk.

Er zijn vijftig kramen waar veel zelfgemaakte producten en artikelen aangeboden worden. Ook voor de kinderen is er veel te beleven en sinterklaas komt om 14.00 uur de kerstmarkt bezoeken. In de kerk en in de openlucht is er een muzikaal programma voor alle leeftijden. Zie facebook iw-elten en www iw-elten.

Veel vrijwilligers verzorgen een gevarieerd aanbod van eten en drinken, koffie met zelfgebakken taart, Winzer Glühwein, poffertjes, reibekuchen et cetera.

Pigeons U16 vliegt tot op grote hoogte

DUIVEN - Zaterdag 10 november stond het duel tussen de Pigeons (nummer 5) en de koploper Dedein op het programma in de sporthal Endesprong (Triominos).

Pigeons begon sterk aan de wedstrijd en scoorde aan de lopende band, terwijl het bij de koploper duidelijk haperde. Na het eerste kwart was het verschil 24-8. Het tweede kwart ging redelijk gelijk op met, maar Pigeons bleef op voorsprong. Ruststand 42-20.

Na de rust hield Pigeons werd het publiek getrakteerd op prachtig basketbal. Stand na derde kwart 64-26. Ook in het laatste kwart domineerde de Duivense basketballers. Het team had werkelijk vleugels gekregen en kwamen tot grote hoogte. De eindstand van de wedstrijd was 93-28 voor Pigeons. Het hele team heeft fantastisch gebasketbald en naast het mooie spel was de teamspirit geweldig! Topscoorders waren: Dirk van Buren en Siebe Gerritsen. Meer informatie staat op www.depigeons.nl.