Dit is ook Basketiers'71!

ZEVENAAR - Natuurlijk kent u de vereniging van de vele winst en verliespartijen. Van de behaalde kampioenschappen, de promoties, de degradaties. In het verre verleden van de vele Al Stars Gala’s.

Er is voor ons (Mike & Mark Peters) een andere kant die we willen belichten. De zorg, de aandacht die leden voor elkaar hebben. Wij hebben deze opnieuw in een voor ons moeilijke achterliggende periode ondervonden. Niet gelijk overgaan tot de wedstrijden of de bestuursfunctie. De vraag hoe het is, hoe het gaat, ondersteuning geven in woord en gebaar. De meer dan vanzelfsprekendheid dat taken worden overgenomen.

Ja dan beleven wij, buiten de speelzaterdagen om, ook het Basketiers’71-gevoel. Wetende dat er tijd, aandacht, begripvol wordt gereageerd. Zonder dat de prestatiedrang op sportief gebied of bestuur uitvoering de overhand heeft. De menselijke kant, in goede & slechte tijden, zoals wij dat al vele jaren ervaren.

In deze voor ons achterliggende moeilijke tijden, beseffen wij eens te meer, dat dit één van de redenen is geweest, waarom wij destijds lid zijn geworden en nog steeds zijn. Voor deze ondersteuning willen wij, ieder binnen de vereniging bedanken,

Beseffende dat bovenstaande mogelijk geen nieuwswaarde of hoogste lezers interesse heeft. Het is ons gevoel en (sport)beleving wat wij op deze manier ervaren, dat willen wij even met u delen. U kunt dit gevoel, in onze ogen, ook komen ervaren, door lid te worden, zien we u binnenkort verschijnen.

Voor meer informatie: secretaris@basketiers.nl.