Klokhuis. (foto: Rob Jansen)
Klokhuis. (foto: Rob Jansen) rob jansen

BTML Scholencompetitie

REGIO - Met de laatste editie van de Bert Timmer Memorial Loop op 2 september is er voor het eerst een Scholencompetitie gehouden. De resultaten van de snelste scholen én ook van de Sportiefste school zijn bekend.

Op een prachtige herfstdag zijn de bekers uitgereikt aan de winnende scholen. De uitslag van de snelste scholen is als volgt: 1 – De Kameleon, 2 – Het Klokhuis, 3 – Toermalijn.

De Sportiefste school is geworden ‘Het Klokhuis’ en heeft hiermee de grote wisselbeker mogen ontvangen. Deze kan een jaar lang trots prijken in hun trofeeën kast. Dat betekent, dat het Klokhuis twee bekers heeft mogen ontvangen, één voor de Sportiefste en één voor de tweede prijs voor de Snelste school. Het Klokhuis zal zich voor de volgende editie goed moeten voorbereiden om de wisselbeker weer in de wacht te slepen, want de concurrentie ligt op de loer. De bekers werden uitgereikt door Rob Jansen en Tom van Beusekom van de loopgroep FRoS. Tom is initiatiefnemer van deze scholencompetitie en heeft met de uitreiking van de bekers zijn allerlaatste actie voor de loopgroep FRoS gedaan. Hij sluit hiermee zijn bestuursfunctie af en gaat zich helemaal concentreren bij het hardlopen op de lange afstand. De volgende datum voor de Bert Timmer Memorial Loop zal plaatsvinden op zondag 1 september 2019.

Toermalijn. (foto: Rob Jansen)
Kameleon. (foto: Rob Jansen)