Afbeelding
Foto:

Hoor wie klopt daar kinderen…

ZEVENAAR - Ook dit jaar logeren Sint en Pieten weer bij het Liemers Museum. In de sinterklaasperiode van 17 november tot 5 december is er weer van alles te beleven zoals een speurtocht voor kleine kinderen én je kunt Sinterklaas en de Pieten ontmoeten.

Ook zijn er voor de kinderen diverse leuke workshops. Zo kun je op zondag 18 november een aftelkalender maken en op woensdag 21 november een taaipop komen versieren. Op zondag 25 november maken we een heerlijke pepernotenkrans. Op woensdag 28 november kan je Sinterklaasservies beschilderen en op zondag 2 december een taaipop versieren.

Op woensdag 28 november en zondag 2 december is er ook een combiticket met het Filmhuis mogelijk. De middag start met een rondleiding door het logeerhuis onder begeleiding van een Piet en de kinderen gaan daarna naar het Filmhuis waar om 15.00 uur de film begint. Een combiticket kost 9,00 euro.

Op deze dagen geldt het reguliere toegangstarief. Kosten workshop 5,00 euro. Reservering is mogelijk via 085 0409971 of via museumsecretariaat@liemerskunstwerk.nl.

Kunstwerk! Liemers Museum, Kerkstraat 16 in Zevenaar. Open op dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 uur (www.liemerskunstwerk.nl).