Afbeelding
Foto:

Een lekker idee; onze kippan

PANNERDEN - Lekker voor tijdens de feestdagen of gewoon een gezellig avondje, onze 'verwarmde' kippan. Deze heerlijke hapjes zijn kant en klaar, ze blijven lekker warm in onze pan.

"De kippan is verkrijgbaar met diverse mogelijkheden, zoals; dijvlees, balletjes in saus, tv-sticks gekruid of met piripiri, grillworst, saté-spiesjes, kipling. Probeer ook eens onze zelf gemaakte kiprollade. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel Kip Cornelissen. Wij helpen u graag.

Onze openingstijden zijn: donderdag 8.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Fairtrade Chocolade Herberg geopend

Dinsdag 20 november was het zover! De Sint is gearriveerd en kwam de Fairtrade Chocolade herberg openen! Vanaf 11 uur was ieder welkom voor een warme bak Fairtrade chocolademelk, koffie en thee!

De Sint is de aangewezen persoon: in zijn tijd was slavernij doodnormaal. Maar hij kocht een paar kindslaven vrij, zodat ze voortaan een respectabel eigen bestaan hadden. Niet meer als slaaf uitgebuit worden, maar als dienaar van de Sint aan het werk.

In de chocola-industrie worden nog steeds arme cacaoboeren en hun kinderen uitgebuit en blijft het bedrag, dat wij voor de chocola betalen bij de tussenhandel hangen. Alleen Fairtrade chocola zorgt, dat de opbrengst eerlijk verdeeld wordt en de boeren in Afrika er echt van kunnen leven.

In de herberg is elke maandagmiddag, dinsdagochtend woensdagmiddag en vrijdagochtend eerlijke chocola te drinken, koffie of thee, spelletjes te doen, boeken mee te nemen en allerlei informatie. Hartelijk welkom in de herberg! Het is er warm in de koude maanden en voor iedereen open.

https://www.facebook.com/ProtestantsegemeenteDuiven/?modal=admin_todo_tour