Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Duiven-Velp

De diensten worden gehouden in de SoW Kapel Rijksweg 56B te Duiven

25 november 8.45 u ds D.F. Ensing; 16.00 u ds R.A. Nijhoff

2 december 8.45 u ds J.J. Poutsma                

De middagdienst wordt gehouden in de Ontmoetingskerk Honigstraat 3 te Zevenaar

16.00 u ds R.A. Nijhoff

Kaartvoorverkoop

eindejaarsconcert

BEMMEL - Egerländerkapel De Leemkuulers zal op zaterdag 15 december het jubileumjaar afsluiten in de Theaterkerk van Bemmel. Dit doen ze in samenwerking met het koor Meander.

Het concert begint om 20.00 uur en zal rond 22.30 zijn afgelopen. De kaarten kosten 7,50 euro per stuk. De kaarten zijn te bestellen via info@deleemkuulers.nl of vrijdagavond van 19.30 tot 20.00 uur in De Kinkel.

De foyer is open vanaf 19.00 uur. Daar is de goede doelenmarkt te bezoeken. Hier doen Stichting Ontwikkelings Samenwerking Bemmel, Het Vlinderfonds, De Minkhof en Het Buddyhuis (stophersentumoren.nl) aan mee. Deze instanties staan bij aanvang en tijdens de pauze van het concert een ieder graag te woord.

Sint-Werenfridus Westervoort

Zaterdag 24 november is er een Lichtviering met Uitstelling Allerheiligste.

Zondag 2 december misintenties:

Wim en Annie Grefen- Wanders, Doortje v/d Linde, Theodora Messing - van Haren, Co Messing, Corrie Messing- Disteli, Engelien Bisselink, Wim en Dien Steentjes, Paul Compen, Theodorus Boersma en Anna Boersma- Buitenveld, Wim Verhoeven, Cornelis Smits.

Geloofsgemeenschap H. Remigius Duiven

Zondag 25 november. Eucharistieviering.

Voorganger: Pastoor Thanh Ta. Koor: Werenfriduskoor.

Zondag 2 december. Eucharistieviering. (1e Advent)
Voorganger: Pastoor Thanh Ta. Koor : In Between.

Gebedsintenties 25-11: Els en Eeke Schampers, Toos Bus, John Francis Post, Harrie en Riet-Kemperman-Schröder, Lieve Jacobs, Jo Peters-Waki.

Gebedsintenties 02-12: Dieneke en Jan Krus-Duis, Wilma Willemen-Roepman, Anna Meijer-Rutten, Jaargedachtenis: Henk Reuling, Albert Leerentveld.

Mededelingen: Donderdag 20 december is er een concert van Het Neva Ensemble St. Petersburg in de H. Remigiuskerk te Duiven. Aanvang 20.00 uur. Men brengt Slavisch Byzantijnse muziek, Russische volksliederen en licht klassiek. Na afloop is er een deurcollecte t.b.v. het Neva Ensemble en bestaat er gelegenheid tot het aanschaffen van een cd.