Afbeelding
Foto:

Carwash De Duif

klaar voor de toekomst

DUIVEN - Carwash De Duif aan de Cartograaf in Duiven is flink vernieuwd. Na grondige kijk in de spiegel en een navraag onder de klanten werd besloten de wasstraat te vernieuwen, een fikse investering!

"Dik twee maanden lang hebben we intensief gekeken naar ons was proces en de benodigde verbeteringen. Het kostte ons nog eens een maand om alles te verwerken en te analyseren", zegt wasstraat manager Wilco Jonkhans. De investeringen lijken hun vruchten af te werpen.

Kwaliteit vóór beleving

"Wij staan voor kwaliteit en hebben echt veel geïnvesteerd. We willen ervoor zorgen dat we er met de wasstraat op vooruit gaan, meer elan krijgen en een sterkere concurrentiepositie" Volgens hem is de kwaliteit enorm verhoogd. "We hebben een aparte voorwasstraat gebouwd van 18 meter lang en de bestaande wasstraat geüpgraded. Hierdoor hebben we nu een wasstraat van 63 meter!"

De bestaande (hoofd)wasstraat is onder andere uitgebreid met een Lava Polish- en inweekboog, een heus 'poetsstation', extra wielborstels en een vernieuwde voor- en nadrooginstallatie. "We hebben echt de punten aangepakt waar we kwaliteitswinst wilden halen, en met resultaat. De grootste uitbreiding zit hem met name in de voorwasstraat. Daar is een complete wasgang met de laatste techniek qua hogedruk toegepast zodat en vanaf de weg gelijk de wasstraat in kunnen. De auto wordt tegenwoordig dus eigenlijk twee keer gewassen…", aldus Jonkhans. "We hebben zelfs een nieuw topprogramma; Het Beste!. Het programma doet zijn naam dan ook echt zijn eer aan. Door verder wat te herorganiseren met de programma's hebben we zelfs de prijzen van de 'oude' programma's niet hoeven verhogen, we zijn dus niet duurder geworden!"

Carwash De Duif, Cartograaf 1, Duiven; www.carwashdeduif.nl, 026 3391148.