Afbeelding

Voor het geven van een feest al eens bij Resto Aalbers geweest?

BABBERICH – Al 48 jaar is Resto Aalbers een begrip in de regio en ver daarbuiten. Zelfs de Duitse buren komen voor de Bauernschnitzel van Aalbers de grens over! 'Sommige klanten komen al twintig jaar bij ons eten. Dan weten we vooraf al wat we moeten serveren', vertelt de goedlachse eigenaresse Monique. Maar wist u dat u bij Aalbers ook terecht kunt voor feesten en partijen van wel 80 à 100 personen?

Zoals ze zelf overkomt, zo is ook de keuken bij Aalbers: Puur! Samen met chef-kok Sabine maakt Monique in de keuken alles zelf. Ook de buffetten bij grote feesten komen dus uit eigen keuken en dat proef je. En de goede sfeer natuurlijk, die proef je ook. Monique: 'Hier heerst nog dat 'ons kent ons'-gevoel en die goede sfeer zie je ook terug bij ons betrokken team. Ik heb een geweldig fijn team om me heen. Ze denken altijd mee en zijn altijd extra inzetbaar. Daar ben ik dankbaar voor, dat moet echt gezegd worden!', benadrukt Monique.

Gelegen aan de doorgaande weg is het een gezellig komen en gaan van gasten die net na twaalven komen genieten van vers gebakken pannenkoeken, of later op de dag heerlijk à la carte komen eten. 'Lekker van de kaart eten, dat bieden we op beide kerstdagen ook aan', laat Monique alvast enthousiast weten. Het horecavak zit haar in het bloed. Al op haar 17e runde ze haar eigen koffieshop om vervolgens het restaurant en snackbar van haar ouders Geert en Riet over te nemen. Samen met haar team verstaat Monique haar vak als geen ander. De organisatie van uw feest is bij Aalbers dan ook in goede handen. Informatie? bel: 0316 247611; www.resto-aalbers.nl.