Afbeelding
Foto:

Wij wensen u een Doydoy kerst!

ZEVENAAR - Onze vaste gasten kennen ons inmiddels als 'buitenbeentje' onder de Zevenaarse restaurants. Onze mezze's en grillspecialiteiten, ons gezellig ingerichte restaurant en onze persoonlijke, hartelijke service, bij Doydoy doen we alles net even anders. Ook tijdens de kerstdagen doen we deze reputatie graag eer aan met een origineel kerstmenu. Verras uw familie en vrienden dit jaar met een bijzondere kerst en vier 'Kerstmezze' bij Doydoy!

Weer of geen weer, in ons Mediterrane restaurant schijnt altijd de zon. Onze gastheer en zijn team staan met een glimlach klaar om u van alle gemakken te voorzien en onze chef serveert u het zonnetje op tafel met zijn unieke, eigenwijze 'Doydoy-twist'. Kortom, wij hebben alle ingrediƫnten in huis voor een onvergetelijk kerstdiner waar iedereen nog lang met plezier aan terug zal denken.

We ontvangen u in een sfeervolle entourage met een heerlijk glaasje bubbels (met of zonder alcohol) om u vervolgens met een 5-gangen menu culinair te vermaken. De bijzondere gerechtjes, door onze chef met zorg samengesteld voor deze feestelijke gebeurtenis, zijn niet alleen tongstrelend maar ook een lust voor het oog. Zowel de vlees- als visliefhebber komt aan zijn trekken, en ook aan de vegetariƫr en kleine gast is natuurlijk gedacht. Voor de allerkleinsten hebben wij een speelhoekje om te 'kerst-knutselen' en draaien we kerstfilms in onze lounge, zodat u ontspannen kunt genieten terwijl zij zich amuseren. U kunt beide kerstdagen al vanaf 16.00 uur bij ons terecht. Voor meer informatie en reserveren: 0316 750541.