Hoofdtrainer/coach gezocht voor de U20 van Pigeons

DUIVEN - Basketbalvereniging Pigeons is bijna klaar voor het nieuwe seizoen en heeft nog een opening voor een trainer/coach voor de U20.

Pigeons bestaat dit jaar veertig jaar en is uitgegroeid tot een basketbalvereniging waar plezier en gezelligheid, saamhorigheid, persoonlijk contact en Basketbal centraal staat.
Een trainer van U20 traint twee keer per week (woensdag- en vrijdagavond) in sportcomplex Triominos in Duiven - nabij het station en vijf minuten van de afslag A12.

Profielschets
Gedegen spelregelkennis: in het bezit van licentie trainer-coach / scheidsrechter is een pre of de bereidheid deze te volgen. Pigeons biedt gratis opleidingsmogelijkheden aan. Goede sociale vaardigheden (wijze van omgaan met een groep of individu). Mensenkennis, zelfkennis en reflecterend vermogen. Kennis van zaken betreffende de techniek en tactiek van basketbal. Kunnen observeren, analyseren en beïnvloeden.

Ben jij een enthousiaste trainer die nog op zoek is naar een sterk gemotiveerd team voor komend seizoen en kan je jezelf vinden in bovenstaande profielschets, stuur dan snel een mail naar tc@depigeons.nl. Meer informatie staat op www.depigeons.nl.