Afbeelding
Foto:

Restaurant zaal catering 't Centrum

BABBERICH - 't Centrum van de familie Reijmer bestaat al ruim 21 jaar en is inmiddels een vertrouwd adres voor feesten, vergaderingen, cateringen en natuurlijk het à la carte restaurant.

"Het restaurant is pas verbouwd waardoor het een eigentijdse uitstraling heeft gekregen. De menukaart is onder de loep genomen met als resultaat dat gerechten helemaal van deze tijd zijn. De speelkamer bij ons restaurant zorgt ervoor dat ook de kleintjes zich kunnen vermaken als hun ouders dineren. Ook de lunchkaart is aangepast met een paar heerlijke sandwiches en salades. Of geniet op ons terras van een kop koffie of een drankje na uw wandel of fietstocht. Het restaurant is ook ideaal voor een zakenlunch. Wilt u met uw gast belangrijke zaken bespreken, dan is het mogelijk om in een aparte ruimte te lunchen.

Naast het restaurant staat de familie Reijmer ook bekend om hun zalen voor feesten, koffietafels en vergaderingen. Feestgevenden willen steeds vaker maatwerk en dat is bij ons geen probleem. Net als de cateringen die wij kunnen verzorgen. Bedrijfsfeesten, eindejaarsborrels en vakantieborrels verzorgen wij op locatie, maar het is natuurlijk ook mogelijk dit in onze zalen te doen. Daarnaast hebben wij natuurlijk onze prachtige trouwlocatie aan De Zwanenwaay. Trouwen en het feest, groot of klein, op één locatie is ideaal volgens vele bruidsparen die hun mooiste dag van hun leven bij ons gevierd hebben. Bel of kom langs voor informatie, onder het genot van een kop koffie bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden."

Restaurant 't Centrum vindt u aan de Dorpstraat 78 in Babberich (www.centrumreijmer.nl).