Sfeerimpressie van de Kinderloop 2016 in het Horsterpark in Duiven.
Sfeerimpressie van de Kinderloop 2016 in het Horsterpark in Duiven. Foto: Eigen foto

Programma voor kinderen

tijdens SamenLoop voor Hoop De Liemers

DUIVEN – Op 8 en 9 september wordt er in het Horsterpark in Duiven gewandeld tijdens de SamenLoop voor Hoop. Om het evenement voor alle leeftijden interessant te maken, heeft de organisatie een heus speelplein ingericht. Zo wordt het evenement voor iedereen de moeite waard.

Vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur is het speelplein geopend. Er zijn veel activiteiten zoals: bubblebal, dartvoetbal, pony rijden, schminken, knutselen. Maar er is ook een ballonkunstenaar en een cartoon-tekenaar. Speel-o-theek de Vlieger uit Duiven stelt Oud-Hollandse spelen ter beschikking. Om deel te nemen kun je bonnen kopen à twee euro per stuk. Koop je vijf bonnen, krijg je de zesde cadeau. Ook de opbrengsten van het speelplein gaan naar het goede doel.

KinderLoop

Op zondag 9 september is speciaal voor de kinderen van de basisscholen een 24 minuten durende KinderLoop. Deelname is gratis en alle kinderen krijgen een blijvende herinnering. Aanmelden voor de KinderLoop kan per mail: kinderloopdeliemers@gmail.com. De KinderLoop start op zondag om 11.00 uur, aanmelden voor de start tot 10.30 uur in het Horsterpark.

24 uurs wandelestafette

Op 8 en 9 september 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop de Liemers gehouden in het Horsterpark in Duiven. Je kunt als team mee wandelen, zodat er 24 uur lang minimaal één lid van het team in het parcours is. Je wisselt elkaar dus af. Ook vrijwilligers en sponsors zijn welkom. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar het KWF, tien procent gaat naar Het Braamhuis in Zevenaar. Meer staat op www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers.