Ontmoetingskerk Zevenaar

Op zondag 22 juli is er om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk een viering, waarin ds. C. de Gooijer uit Deventer zal voorgaan.

Na afloop van deze viering is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee te ontmoeten in gebouw Ons Huis.

Op zondag 29 juli is er om 10.00 uur een Avondmaalsviering, waarin ds. Alle Jonkman zal voorgaan.

Muziekavond bij Het Palet Trefpunt Duiven

DUIVEN - Het Palet Trefpunt Duiven presenteert op vrijdagavond 27 juli een muziekavond met Nederlandstalige muziek voor alle leeftijden. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis.

De muziek op deze avond zal verzorgd worden door DJ Martin Ubbink uit Westervoort. Samen gezellig muziek luisteren en elkaar ontmoeten. En natuurlijk mag er ook meegezongen en gedanst worden. Het Palet ligt aan de Mondriaanstraat 14 in Duiven (tegenover de Coop). Kijk op www.hetpaletduiven.nl voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Het Palet.

Geloofsgemeenschap Sint-Werenfridus

In het weekend van 21/22 juli en 28/29 juli zijn er geen vieringen in bovengenoemde kerk.

English Grammar

bij Kunstwerk! Volksuniversiteit

ZEVENAAR - In vier bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan de belangrijkste onderdelen van de Engelse grammatica.

Het is een prima manier om te ontdekken op welk niveau er ingestapt kan worden in het volgende cursusseizoen, maar ook geschikt om weggezakte kennis op te frissen en ingesleten fouten te vervangen door correct Engels. You are most welcome bij Kunstwerk! Volksuniversiteit vanaf maandag 13 augustus van 19:30 – 21:00 uur, 4 lessen.