Deelnemers Eindeloos Musiceren (foto: Plony Fransen)
Deelnemers Eindeloos Musiceren (foto: Plony Fransen) Foto: Plony Fransen

Eindeloos Musiceren

met thema Zing en Swing

ZEVENAAR - Het grote succes van het project Eindeloos Musiceren voor Ouderen met het thema 'Alles is Liefde' krijgt een vervolg, dit keer in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater.

Zing en Swing is bedoeld voor ouderen die niet zo gemakkelijk meer naar een zangvereniging stappen of denken dat ze helemaal niet kunnen zingen. Ze zullen versteld staan hoe leuk het is om met elkaar te zingen, te swingen en misschien zelf een eenvoudig instrument te bespelen, kortom het wordt vast een gezellige boel. Paul Mulder is weer bereid gevonden om zijn medewerking te verlenen. De deelnemers van de vorige keer weten maar al te goed hoe fantastisch dat was.

Zing en Swing start op dinsdagmorgen 28 augustus van 10:00 tot 11:00 uur in Het Musiater, Bommersheufsestraat 62, Zevenaar. Daarna elke week, zelfde dag, zelfde tijd, in totaal twintig keer tot eind januari 2019. De kosten zijn 70 euro voor het hele project.. Opgeven kan bij Hennie Bakker henniebakker@upcmail.nl, Plony Fransen telefoon 524091 of pjfransen-schaap1935@kpnmail.nl (graag voor 23 augustus).