Afbeelding

De nieuwe Mazda6 nu bij Jansen Arnhem

ARNHEM – Uit het goede hout gesneden: de nieuwe Mazda6. Oog voor elk detail. Ook als leaseauto. Ervaar de Mazda6 zelf, kom langs of maak snel een afspraak voor een proefrit. Je kunt de nieuwe Mazda6 bewonderen in de showroom van Autobedrijf Jansen Arnhem, dé Mazda dealer / Peugeot & Citroën specialist voor Arnhem en omstreken.

De nieuwe Mazda6 combineert een stijlvol en verfijnd design, geavanceerde veiligheidssystemen en een nieuw niveau van rijplezier met een oog voor elk detail. Het interieur is met een hoogwaardige afwerking ontworpen rondom de bestuurder. Dat merk je direct als je plaatsneemt achter het stuur, het vakmanschap straalt er vanaf en de verfijnde afwerking is standaard.

Ook onderweg is op elk detail gelet. Dankzij diverse aanpassingen aan het onderstel en de verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En dankzij het nieuwste pro-actieve i-Activsense veiligheidssysteem is jouw rit zo veilig als mogelijk.

Wil je meer informatie over de voordelen van Mazda6? Maak dan vrijblijvend een afspraak, bel (026) 364 88 88 of kijk op www.jansenarnhem.nl. Wij helpen u graag! Voor inlichtingen kan men contact opnemen met: Autobedrijf Jansen Arnhem, Vlamoven 28, Arnhem, 026 3648888; info@jansenarnhem.nl, www.jansenarnhem.nl.