Afbeelding
Foto:

Perfecte plek om te ontspannen & eten

BEEK - In de Montferlandse bossen ligt een pareltje verstopt: Uitspanning 't Peeske. Op een heuvel buiten Beek met aan de ene kant het bergmeertje met een groot vlonderterras. Aan de andere kant een grote vijver.



Dé plek om in het sfeervolle restaurant of buiten te ontspannen na een wandeling of fietstocht. Met een kopje koffie of thee met gebak, een goed glas wijn of een keuze van de uitgebreide lunch & dinerkaart. Onze menukaart wisselt regelmatig zodat we kunnen werken met producten van het seizoen. U bent van harte welkom bij Uitspanning 't Peeske waar u een keus kunt maken uit onze à la carte kaart voorzien van onder andere heerlijke zomerse specialiteiten zoals mosselen, heerlijke sliptongen geserveerd met diverse garnituren, heerlijke maaltijd salades en niet te vergeten de welbekende mixed grill.

Uitspanning 't Peeske is trouwlocatie en verzorgt speciale arrangementen voor ieder klein en groot feest. Van kinder- en familiefeestjes tot bedrijfs- en trouwfeesten. Een sportief event gecombineerd met een culinair arrangement behoort ook tot de mogelijkheden.

Begin of sluit uw vakantie af met een heerlijk diner in een prachtige en rustieke omgeving in de bossen van Montferland bij Uitspanning 't Peeske. Voor meer informatie of reserveren bel ons op 0316-532804 of mail naar info@peeske.nl. Voor meer informatie over onze andere activiteiten zie www.peeske.nl. Reserveren gewenst.

Uitspanning 't Peeske, Peeskesweg 12,Beek; 0316 532804; info@peeske.nl.