Hans Hamers aan de oever van de Waal (foto: Ineke van Middelkoop)
Hans Hamers aan de oever van de Waal (foto: Ineke van Middelkoop) Ineke van Middelkoop

Zondagmiddagliedjes

met Hans Hamers in Gemaal Oude Rijn

PANNERDEN - Op zondag 1 juli zingt Hans Hamers in Gemaal Oude Rijn aan de Deukerdijk in Pannerden Nederlandstalige luisterliedjes op het terras bij Gemaal Oude Rijn, onder de oude notenboom.

Hans Hamers speelt eigen werk. De thema’s van de liedjes zijn gebaseerd op ervaringen tijdens reizen, maar ook op ervaringen dichter bij huis. De stijl is divers en leunt soms tegen de blues, dan weer tegen folk op pop ballads aan. Soms ingetogen, soms expressief, maar steeds met eigenheid. Hij krijgt geregeld te horen dat hij qua stijl / genre te vergelijken is met zanger-liedjesschrijvers als Dimitri van Toren, Gerard van Maasakkers en Boudewijn de Groot. Hans wordt begeleid door Martien Nijkamp (bas, percussie) en Ton van Nispen (percussie).

De toegang is gratis, Hans begint om 15.00 uur te zingen. Het concert is onderdeel van de serie ‘Gemaal & Muziek’, waarbij op elke eerste zondag van de maand een optreden wordt georganiseerd in en bij het unieke Gemaal Oude Rijn in Pannerden. Afhankelijk van de weersvooruitzichten wordt er binnen of buiten gespeeld.