De schutterij Sint-Andreas ’t Grieth Zevenaar (foto: Herman Vreman)
De schutterij Sint-Andreas ’t Grieth Zevenaar (foto: Herman Vreman) Foto: Herman Vreman

Kermis bij schutterij Sint-Andreas Zevenaar

ZEVENAAR - Van 30 juni tot en met 3 juli viert schutterij Sint-Andreas ’t Grieth Zevenaar haar jaarlijkse kermisfeest. Dit doet ze samen met de muziekbands Perfect Showband, Cabrio, Kiep Movin en Kaliber. De feestavonden beginnen om 20.00 uur en de entree hiervoor bedraagt 7,50 euro per avond.



Op 30-06 verzorgt Perfect Showband de muziek. De Perfect Showband staat al meer dan twintig jaar aan de Nederlandse top en wordt gezien als de succesvolle band uit het oosten. Het belooft dan ook een spetterende avond en een feestelijke opening van de kermis te worden. Hier wil je bij zijn!

Op 01-07 speelt Cabrio, een frisse band die flink aan de weg timmert en steeds gezellige feesten heeft waarbij het dak eraf gaat. Kortom, de zondagavond is bij de Cabrio in goede handen.

Op maandagmiddag, vanaf 11.30 tot 15.30, speelt Kiep Movin, dat garant staat voor een zeer gezellige kermismiddag waar vooral veel gedanst wordt. Kom gerust eens kijken en meedansen, de entree is gratis.

Op 02-07 speelt Kaliber. Kaliber heeft beloofd er weer topfeestavond van te maken. Ze treedt regelmatig op bij Sint-Andreas en maakt er iedere keer weer een groot feest van. Op de dinsdag 30 juliis de afsluitende feestmiddag. Omstreeks 14.00 begint Kaliber tot 19.00 uur. Met deze topband sluiten de kermisfeesten van 2018 af.

Kom kijken, luisteren en feestvieren met schutterij Sint-Andreas. De locatie is: het schuttersgebouw Sint-Andreas aan de Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar.