Gerrie Uffing (links) en Jan Heemskerk (foto: Susan Wiendels)
Gerrie Uffing (links) en Jan Heemskerk (foto: Susan Wiendels) Foto:

Jumbo Heemskerk

verbindt naam aan Summerparty

ZEVENAAR – De Summerparty van Muziekstad Zevenaar heeft een nieuwe naam. Het derde grote evenement van Muziekstad Zevenaar van dit jaar krijgt de naam Jumbo Heemskerk Summerparty.

Voorzitter Gerrie Uffing van Muziekstad Zevenaar is dolblij met de nieuwe naamsponsor. “Onze evenementen zijn allemaal gratis toegankelijk. Dat is een bewuste keuze, we willen het zo laagdrempelig mogelijk houden: iedereen moet kunnen genieten van onze activiteiten. Dat betekent wél dat we volledig afhankelijk zijn van sponsorbijdragen.”

Dat de supermarkt haar naam geeft aan de Summerparty van Stichting Muziekstad Zevenaar, is geen wonder. “Wij maken onderdeel uit van een prachtig stuk Zevenaar”, vertelt Jan Heemskerk, eigenaar van de twee Jumbo-vestigingen in Zevenaar. “De vrijwilligers van Muziekstad zetten elk jaar met passie vijf prachtige muzikale evenementen neer, waar inwoners, winkeliers en ondernemers in Zevenaar van profiteren. Graag willen we ons steentje bijdragen aan een levendig en actief Zevenaar, waar het prettig wonen, werken en winkelen is.”

De Jumbo Heemskerk Summerparty vindt plaats op 23 juni vanaf 20.00 uur op het Raadhuisplein. De grote publiekstrekker is Queen Forever.Vanaf 21.15 tot 23.45 uur speelt Queen Forever alle favoriete ‘Queen’-nummers tijdens een set van twee uur. Niet alleen bootst de band het geluid van Queen na, de leden kleden zich ook als de mannen van toen, waardoor je als publiek de volledige audiovisuele ervaring en ‘Queen’-nostalgie krijgt. DJ Job brengt de sfeer er tijdens het voorprogramma al vast in.