Afbeelding
Foto:

Vlooiensnuffelmarkt in Giesbeek

GIESBEEK - Zondag 1 juli is een vlooienmarkt in Giesbeek. Deze wordt voor de 26ste keer gehouden achter Het Hof van Giesbeek en op het aansluitende dorpsplein.                        

Het aanbod van tweedehands goederen is zeer groot, veel deelnemers hebben zich reeds gemeld en zullen deze dag opfleuren met leuke hebbedingetjes op het kleurrijke marktterrein. Het is de moeite waard deze vlooienmarkt te bezoeken voor 2,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Een ambachtelijke palingroker zal zijn vakmanschap laten zien en de kwaliteit laten proeven. Ook zal er muziek zijn door saxofonist Ben Wissink, die ook deze keer weer voor KiKa speelt en de dag een muzikaal tintje zal geven. Er is voldoende gelegenheid om na al het geslenter langs vele goed gevulde kramen uit te rusten op een van de gezellige terrasjes. Naast de vele kramen is er ook nog een heuse rommelhoek, waar het ondenkbare te koop is.

Een bezoek aan deze markt die open is van 9.00 tot 16.00 uur, valt warm aan te bevelen. Info / kraamhuur 06-10252829 (2 kramen 45 euro).