Spetterend Zomertennis-

toernooi bij TVZ

ZEVENAAR - Voor alle tennissport liefhebbers organiseert Tennis Vereniging Zevenaar net als voorgaande jaren, van 16 tot en met 22 juli het bekende (voormalig Brandon Toernooi) Zomer Toernooi.

Er wordt vanaf categorie 3, 4, 5, 6, 7, 8 gespeeld in zowel singles als dubbels. "Als we even zoveel inschrijvingen krijgen als vorig jaar kunnen we zeer spannende partijen tegemoet zien. Dus wees er tijdig bij en schrijf je in via Toernooi.nl of via de link die te zien is op de Web-site van TVZ. Bij de meeste in de regio aanwezige tennisverenigingen is een poster opgehangen, waarop je nog het een en ander kunnen nalezen of informatie omtrent de opzet van het toernooi kunnen zien. Wij als toernooicommissie van Tennis Vereniging Zevenaar zullen jullie graag met open armen ontvangen."

Lezing voor vogel- en kippenliefhebbers

SPIJK - De Lobithse Klein Dierenvereniging en de Vogelvrienden Tuindorp hebben de handen ineengeslagen. Het resultaat is dat we vanaf nu de lezingen en show gezamenlijk zullen houden.

"Voor donderdag 28 juni hebben we de uit Wapenveld afkomstige Klaas van der Hoek uitgenodigd. Klaas is keurmeester van hoenders en secretaris van de keurmeesters vereniging hoenders. Behalve over hoenders kan hij ook boeiend vertellen over Zuid-Amerikaanse vogels. Het eerste deel van de avond gaat over hoenders en na een korte pauze komen de vogels aan de beurt. Daarom willen we iedereen uitnodigen om naar deze spreker te komen luisteren.

De bijeenkomst is donderdag 28 juni om 20.00 uur in dorpshuis De Spieker, Willibrordusweg 1a in Spijk (gemeente Zevenaar) De entree voor leden van de LKV Oude Rijn uit Lobith en De Vogelvrienden uit Tolkamer is gratis; aan niet-leden wordt om een kleine bijdrage gevraagd.