Inschrijving Liever de Liemers Fietsronde

ZEVENAAR - Wie zondag 30 september zin heeft om te fietsen, is van harte welkom bij de Liever de Liemers Fietsronde. De fietstocht van zo’n 35 kilometer gaat door het Liemerse landschap. Tegelijkertijd steunen deelnemers het goede doel ‘Eindeloos Musiceren’. Vanaf nu is het mogelijk om online in te schrijven.

Met de Liever de Liemers Fietsronde brengt Rotaryclub Zevenaar een fietstocht met beleving. Van culinair tot cultureel en zelfs met ambachtelijk vermaak. De fietsroute bedraagt zo’n 35 kilometer en heeft als vertrekpunten ’t Centrum aan de Dorpstraat in Babberich en het Horsterpark in Duiven. Ook voor kinderen is de route erg geschikt. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen zelfs gratis mee. Vooraf inschrijven kan op www.lieverdeliemersfietsronde.nlen kost 7,50 euro per persoon (inclusief twee consumpties). Op de dag zelf kost deelname 10 euro per persoon.

De opbrengst van de Liever de Liemers Fietsronde is bestemd voor het goede doel ‘Eindeloos Musiceren’. Dit project is een muzikale buurtzorg die het werk van mantelzorgers en verzorgenden makkelijker maakt en het welzijn verhoogt van mensen met dementie. Met de opbrengst van de Liever de Liemers Fietsronde kunnen er Mp3-spelers, luidsprekers, koptelefoons en spotify-abonnementen worden aangeschaft. Daarnaast wordt het mogelijk om vrijwilligers te trainen, zodat zij in hun eigen buurt of dorp de persoonlijke favoriete muziek kunnen achterhalen van degene met een dementie.

Meer info staat op www.lieverdeliemersfietsronde.nl. Of volg de fietsronde op @lieverdeliemers.