Afbeelding
Foto:

Hollandse hits & hapjes

bij De WijKern in Duiven

DUIVEN - Op zondag 8 juli luidt De WijKern vrolijk de zomer in met 'Hollandse hits & hapjes'. Moderne en gouwe ouwe smartlappen verzorgt door d.j. Martin Ubing, in combinatie met typische Hollandse hapjes.

De middag start om 13.00 uur. Men kan genieten van de muziek van D.J. Martin, die uit een grote eigen verzameling van artiesten kan putten, zoals Frans Duijts, Frans Bauer, Jan Smid, de 3-J's, Nick & Simon, Marco Borsato en nog veel meer. Er mag gezongen en gedanst worden onder het genot van een drankje en hapjes. Om 16.00 uur is de middag afgelopen.

De entree bedraagt vijf euro en is inclusief een kop koffie of thee met Tompouce en gratis hapjes. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig. Betalen kan ter plaatse. De WijKern bevindt zich op Eilandplein 300 (ingang aan de Vlielandlaan onder De Waddenborgh). Voor meer informatie over deze activiteit kan men contact opnemen met: Marika Biacsics: 06 51222505. Meer informatie over de De WijKern staat op www.dewijkern.nl.