Afbeelding
Foto:

Dag van Aerdt komt met een gezellig programma

AERDT - Zondag 24 juni is er weer de Dag van Aerdt. Net als voorafgaande jaren hebben we weer een gezellig programma voor u georganiseerd voor jong en oud. Vanaf 13.00 uur zondagmiddag is iedereen welkom op het parkeerterrein naast het dorpshuis in Aerdt. Toegang is gratis!

De internationale kunstrijwielvereniging Juliana 1909 zal deze dag meerdere keren een spectaculair optreden verzorgen. Ook is er een fietsenverzamelaar aanwezig om zijn collectie bijzondere fietsen te laten zien. De hele dag is er de mogelijkheid voor jong en oud om te darten, waarbij natuurlijk mooie prijzen te winnen zijn.

Voor de wat oudere jeugd is er de 'Gyro Space' een metalen geraamte die allerlei richtingen op draait, en een springkussen waarop iedereen zich uit kan leven.Voor de wat kleinere onder ons is er ook een springkussen. Er is ook een mogelijkheid om pony te rijden en zich te laten schminken.

De muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door twee bands die afwisselend op gaan treden. 'Brood op de plank' is een band waarbij het publiek het voor het zeggen heeft. Als tweede band hebben we 'Music4u' een allround coverband die muziek brengt van de jaren '80 tot nu, waaronder disco, funk, pop,en soul. Onze dorpsgenoot Benthe Heymen zal enkele optredens verzorgen met zang en dans. En natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten dus eten en drinken is volop aanwezig. De dag wordt afgesloten met een grote verloting waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Al met al reden genoeg om langs te komen tijdens de Dag van Aerdt.