Afbeelding
Foto:

Wyborgh Westervoort

klaar voor feestweekend

WESTERVOORT - Winkeliersvereniging De Wyborgh organiseert ieder jaar het Wyborghfeest. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement en dat door de winkeliersvereniging wordt aangeboden aan het dorp en aan al hun dagelijkse consumenten. De winkeliers zorgen voor de catering.

Gelukkig hebben wij de medewerking van een aantal vrijwilligers en de bewoners die belangeloos hun balkon beschikbaar stellen. Alles zal plaatsvinden op Zaterdag 30 Juni op het Dorpsplein in Westervoort. Vanaf 20.00 uur zal het podium worden bezet door regionale artiesten met als opening de Westervoortse Feestzanger Roy Wilting gevolgd door Bianca Frieling en aansluitend een William Bonne. Zij zullen het publiek al lekker in feeststemming brengen.

Balkoncocert

Dit unieke concert vindt dit jaar voor de zevende keer plaats en zal aanvangen vanaf 22.00 uur. Ruim zeventig muzikanten staan op balkons van het winkelcentrum en doen hun uiterste best om er weer een geslaagd en verrassend concert van te maken. Deelnemende muziekverenigingen zijn OBK, Liberte, De Diesseltrekkers, Excelsior, De Borrelnootjes Tis Niks en wurd Niks, MP3. Alles zal worden uitgelicht met een spectaculaire lichtshow en Wy staan Borgh voor een gezellige sfeervolle avond. De toegang is gratis.