Kunstwerk! Het Musiater

Liz Snoijink & Raymonde de Kuyper e.a. in
Kunst & KitschDe komedie met een twist

Dit komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper, biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd geschreven voor Maggie Smith (bekend van 'Downton Abbey' en 'Harry Potter'). Liz Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden.

Toneel. Donderdag 27 september 20.15 uur. Prijs 27,50

Blind Date
Verrassingsvoorstelling

Wij hebben een date! Een theaterdate wel te verstaan, samen met alle schouwburgen in Oost-Gelderland. Want in dit weekend vieren we de start van een kersvers theaterseizoen. Speciaal hiervoor hebben wij allemaal een (andere) heerlijke theateravond in petto met één overeenkomst: de kaartjes kosten slechts een tientje! Wie er waar te zien is blijft nog even geheim, het is immers een blind date… Maar we mogen wel alvast verklappen dat het een heerlijk avondje lachen wordt in Het Musiater!

Seizoensopening. Zaterdag 29 september 20.15 uur. Prijs 10,-

Petra Berger
Tribute to Barbra Streisand

Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres nodig. En die hebben we in Nederland: Petra Berger. Petra is zelf ook een award winnende zangeres. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een tribute-concert zijn aanwezig.

Petra en haar band brengen vertolkingen van klassiekers als People en The Way We Were, pophits als Woman In Love en Guilty en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin Streisand straalde. Beleef met Petra Berger en haar band een unieke avond Streisand.

Theaterconcert. Vrijdag 12 oktober 20.15 uur. Prijs 23,-

Liemers Jeugdkoor (7 - 11 jaar)

Samen zingen

Word jij ook zo blij van zingen? Dan is het Liemers Jeugdkoor echt iets voor jou! Onder begeleiding van het Liemers Jeugdorkest wordt toegewerkt naar twee spetterende Sinterklaasvoorstellingen op zondag 18 november. We gaan hippe, coole en vette liedjes instuderen waaronder ook Engelstalige liedjes. Voor de liefhebbers is het mogelijk om een solo te zingen. Meld je snel aan er is beperkt plek!

Docent : Sander Spaan

Start cursus: 20 september donderdag,
koor 1: 15.30 – 16.30 uur

koor 2: 16.45 – 17.45 uur

Locatie: Het Musiater, Zevenaar

Aantal : 7 repetities + generale en 1 voorstelling per koor

Prijs: gratis.