Alzheimer Café

ZEVENAAR - Op de komende avond van het Alzheimer Café (dinsdag 26 mei) is het thema 'Samen in beweging.

Rik Verstegen van Fysiotherapie Gimbornhof en één van zijn collega's zetten u in beweging in de Beweeg- en Ontmoetingstuin aan de Vondellaan. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. (Bij slecht weer wordt de activiteit verplaatst naar een ruimte bij Fysiotherapie Gimbornhof).

Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen die zelf aan dementie lijden, maar ook hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners.

Let op: dit keer een afwijkende locatie! Deze activiteit vindt plaats in de Beweeg- en Ontmoetingstuin aan de Vondellaan in Zevenaar. De activiteit start om 19:30 uur. De inloop is vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis.

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Duiven-Velp

De diensten worden gehouden in de SoW Kapel Rijksweg 56B te Duiven

24 juni 8.45 u drs. P. Houtman; 16.00 u ds A. Balk

1 juli 8.45 u ds R.A. Nijhoff; 16.00 u ds A. Balk

De middagdienst wordt gehouden in de Ontmoetingskerk Honigstraat 3 in Zevenaar.

Geloofsgemeenschap H. Andreas Groessen

Vieringen: Zo 24-6-18 geen viering, maar….De kerk is vanaf 11.00uur de gehele dag geopend, want ook onze geloofsgemeenschap doet mee aan de manifestatie Das Groessen. Komt u gerust eens binnenlopen, want is er genoeg te zien en te horen. U bent van harte welkom.

Zo 1-7-18 om 09.30uur Woord- & Communieviering o.l.v. parochianenvoorgangers Wim Herbes en Piet Peters m.m.v. In Between.

Intenties: Zo 1-7-18: Ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Jan en Bep Buurman-Bruins, jaargedachtenis Paul Derksen, ouders Bolder-Raasing, Wim en Riet Driessen-Teunissen, jaargedachtenis Rienie Bouwman-Staring, ouders van Ditshuizen-Roelofsen, Bernard Bouwman, Gerrit en Leike Driessen, Jan te Witt, Wim en Lies Melchers-Derksen, familie Kloppenburg, Bertus Driessen, Bart Vermeulen, familie Lendering-Delsing, Henk en Toos Derksen-Schlief, Bep Elfrink, Matheus Janssen,