MidZomer Concert Vrienden van Werenfried met Martine Fleming

WESTERVOORT - De Vriendenstichting van de Kerk van Werenfried verzorgt op zondagmiddag 1 juli een concert in de Werenfriedkerk (historische dorpskerk) aan de Dorpstraat in Westervoort. Dit keer treedt zangeres Martine Fleming op, voor velen een bekende in deze gemeente. Martine wordt daarbij begeleid door Marietta Martaki op piano en gitaar. Aanvang 15.00 uur tot 17.00 uur.

Martine, woonachtig in Westervoort, is singer-songwriter en bracht vorig jaar haar eerste album met zelfgeschreven nummers uit. Ze werkt nu aan een volgend album. Onder de noemer ‘Love to Sing it’ zingt Martine tijdens het MidZomerconcert een combinatie van haar eigen nummers en uiteenlopende covers. Zo zullen bijvoorbeeld naast haar eigen werk songs van Nina Simone en Barbra Streisand, maar ook van Sting en The Eagles de revue passeren. Bezoek voor meer informatie www.martinefleming.nl, kijk op Martine haar YouTube-kanaal www.youtube.com/martinefleming of like Martine op Facebook via www.facebook.com/martinefleming.nl/
Een ieder wordt voor dit concert van harte uitgenodigd! De toegangsprijs inclusief koffie of thee bedraagt tien euro. In de voorverkoop 7,50 euro verkrijgbaar bij Cigo, Huis ter West en Zaal Wieleman. Vrienden van de Stichting en donateurs met hun introducé betalen zes euro. Bent u nog geen Vriend? Schrijf u dan in op de website, www.vriendenwerenfriedkerk.nl of tijdens het concert. Kaartjes reserveren kan ook op deze website. "En u weet het, u steunt een goed doel want de opbrengsten zijn voor het behoud van het monument in Westervoort."